HOW WE TELL YOUR STORY

Hos Grow Productions er vi vant til at arbejde med forskellige mennesker, organisationer og firmaer. Derfor gør vi en dyd ud af, at have en god process der indkredser, hvordan historien skal forløses, hvilket brand der ligger bag og hvordan dennes identitet bliver en del af projektet.

Vores tilgang er kreativ og skal sikre den høje kvalitet, samt seværdighed og gennemslagskraft i den hurtige mediestrøm. Det gør sig gældende, om det er til tv, til biografen eller til online brug.

Derfor ligger vi også vægt på, at lyd og billeder tænkes sammen tidligt i processen og vi tilbyder både nykompositioner og musik supervision fra et stort og alsidigt musik arkiv, så produktet bliver helstøbt, unikt og gennemarbejdet.

MEET THE FOUNDERS

JEPPE ROHDE NIELSEN
Producer, Fotograf og Klipper +45 27 20 50 93 jeppe@growproductions.dk
NIKLAS FROST
Producer, Fotograf og Klipper +45 26 29 10 84 niklas@growproductions.dk
PATRICIO POCK-STEEN FRAILE
Komponist & Lyddesigner +45 50 65 11 38 patricio@growproductions.dk

OUR PLACE

Vores udgangspunkt er vores kontor i Valby. Her kan man droppe ind til en snak, til et gennemsyn, når der skal laves speak eller filmes i et studie miljø.

Det sker alt sammen i åbne og venlige omgivelser, hvor man i ro og mag kan komme rigtigt i mål med visionen og blive del af processen omkring ens projekt.

Som del af vores kontorer, har vi et produktionsstudie, hvor vi kan indspille lyd og speaks, vi kan lave små opstillinger til videoprojekter. Som udgangspunkt laves alle vores produktioner på vores eget udstyr, der er nyt og godkendt både til TV, Netflix og til biograf formater.